Apple iPhone 7 Plus vs Google Pixel XL review (Dutch)De Apple iPhone 7 Plus en de Google Pixel XL staan beide aan de top van de voedselketen van hun eigen besturingssysteem. De iPhone representeert het beste van Apple, de Pixel het beste van Google. In deze video vergelijken we twee smartphones met elkaar.

Onze geschreven review van de Apple iPhone 7 Plus: https://www.allaboutphones.nl/reviews/apple-iphone-7-plus-review-tussenjaar/
Onze geschreven review van de Google Pixel XL:…

Readers Comments (10)

 1. ik heb eigenlijk een vraagje
  mijn HTC 10 heeft android 7.0 gehad
  ik vraag mij af
  stel ik stel mijn sd kaartje in als verwijderbare opslag
  kan ik kan dan ook tegelijk een usb stick met een usb C aansluiting gebruiken als intern geheugen?

 2. Waarom heb je eigenlijk een dualsimm nodig?

 3. Wederom een goede comparison. Heb 't laatste jaar vrijwel elke video van jullie bekeken aangezien ik een heuze 'Smartphone-fanaat' ben. Altijd duidelijke reviews, met neutrale meningen. Het enige jammere is dat jullie uitsluitend de smartphones reviewen die in NL verkrijgbaar zijn, aangezien er ook vele buitelandse interessante Smartphones op de markt zijn. Hoewel ik de keuze uiteraard wel begrijp. Mijn complimenten aan jullie kanaal & organisatie. Keep up the good work (y)

 4. Haha die inline batterijen bij de iPhone

 5. iPhone 7 plus is gewoon beter

 6. de Iphone heeft toch 67 rating niet 68

 7. de iPhone 7 heeft ip67 waterproofing, niet ip68.

 8. Wie zegt dat er zoveel klachten kwamen over de waterdichtheid van de Iphone?

 9. Er zij echt bijna geen klachten over de waterdichtheid van de iPhone 7 (Plus)…

 10. Allaboutphones @, waarom heeft de pixel 2 usb kabels? Kun je beiden kabels gebruiken. Ben benieuwd

Leave a comment

Your email address will not be published.


*