Apple iPhone 7 Plus vs Samsung Galaxy S7 Edge review (Dutch)In deze video vergelijken we de Samsung Galaxy S7 Edge en de Apple iPhone 7 Plus. Beide zijn het high-end phablets. Welk van de twee we je zouden aanraden, dat kom je te weten in deze video.

Galaxy S7 Edge

Ondertussen is het al meer dan een half jaar geleden dat Samsung zijn nieuwe S-smartphones aankondigde. Dit jaar waren het de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Van beide varianten is de Edge niet alleen de grotere, maar ook betere en lichtjes krachtigere. Net zoals zijn voorganger is…

Readers Comments (50)

 1. Ik vind iPhone beter en veeeel mooier😍

 2. Iphone enorm lelijke koelkast van een telefoon! En check het scherm van de S7 Edge, fantastisch! En dan prijs. S7 Edge nu met €75,- cashback onder de 500 euro!! (april-17). Iphone 2 keer zo duur 🙃

 3. IK heb een IPhone 6 plus 64GB de enigste reden de ik zie om over te stappen is de camera maar 909 euro vind ik echt veel geld wat vind de redactie van ALL ABOUt PHONES hier eigenlijk van

 4. deze gozer is gewoon een apple liefhebber. "Batterij lopen niet ver van elkaar" 3600mAh en 2900 mAh. dat is zeker een heel verschil

 5. mooie review like en sub heb je

 6. 909 euro……….. zoveeel kost mijn gaming pc bijna met n gtx 1080

 7. Iphone is 100000000000000000000000000000x beter op elk vak werkt beter iedereen weet dat maar niet iedereen kan het betalen ik heb de iphone 3gs 4s 5s 6 en 7 plus werken allemaal beter dan de galaxy s7 . Als je een s7 neemt kun je hem de zelfde dag nog van woede dat hij het niet doet uit het raam flikkeren . Dus iphone iphone iphon

 8. mensen zeuren over batterij maar samsung galaxy s7 heeft ultra power nogwattes dat is heel handig, want binnen een uur ben je al klaar maar ik zit nog steeds te twijfelen kan iemand me helpen?

 9. ik heb ze beiden dus maak mij niet uit

 10. Volgens mijn gegevens zit er GEEN GPS op en is hij spatdicht dus zeker niet mee gaan zwemmen.

 11. "Maar waardoor er ook een grotere acU in het toetsel kan zitten" , wat vind ik de klemTOON van de belGEN altijd zo mooi.

 12. Ik heb zelf nu rond gelopen met de Samsung galaxy s7 edge en de iPhone 7plus .. en ik was 1000 keer meer van van de s7 edge club … bijvoorbeeld ik game aardig zwaar altijd op men telfoon en de iPhone 7 plus sloot meerdere malen in het uur de App af omdat het te zwaar voor hem was. Terwijl de Samsung Galaxy S7 Edge daar zeer soepel mee omgaat. de iPhone Hat zelfs al moeite met Minecraft Pocket Edition………. en bij zulke camera's komen ook altijd aardig wat mb's per foto ter pas. (gemiddeld 6 mb met achter camera en 2 mb met selfie camera. en een filmpje van 15min ongeveer 1GB.) en daar miste ik behoorlijk het SD slot bij de iPhone. Ik had een 64GB versie. maar met zo'n mooie camera maak je ook aardig wat foto's en video's. en had aardig wat games erop staan. na 4 maanden gebruiken was mijn geheugen al met 55GB gevuld + door alle ios updates ging het geheugen nog sneller vol. met de S7 Edge niet het geval. zat ook weer een fantastische camera op, maar met het SD slot, laat je je geheugen met meer als 200GB maximaal uitbreiden. kan ik wel weer een jaar foto's en video's maken. en ik miste de aux ook zeer erg bij de iPhone 7plus. mijn advies…. de Samsung Galaxy S7 Edge.. Tenzij je echt niet met Android kan werken. maar zelfs dan vind ik het het geld niet waard

 13. en de Samsung galaxy s7edge is ook al veel langer op de markt. dus dan is het nog knapper om zulke specs op papier te zetten. terwijl appel ook nog eens dingen kon af kijken bij de Samsung galaxy s7 (edge)

 14. Ik vind de iphone 7+ veel beter en ik kan dat zeggen want wij hebben ze beide gehad en de iphone 7+ werkt nog steeds zoals nieuw en de samsung galaxy s7 is al erg traag en de batterij gaat zo veel sneller leeg.

 15. Dit vind ik een slechte vergelijking want the samsung flag ship brengt altijd bijna een jaar eerder zijn mobiel uit dan die van de iphone dus de iphone 7 moet je vergelijken met s8 straks..

 16. Apple zou nog iets origineler zijn, ik gebruik nu een se puur omdat 6 voor mij al te duur is. Ik vind Samsung's design echt heel mooi. Maar er zijn echt genoeg vergelijkingen hoor.

 17. hoe doe je de rontjes hoe moet er op zeten

 18. iPhone 7 plus is ook waterdicht

 19. Eigenlijk vind ik de iphone mooier dan de samsung maar uiteindelijk gaat het over de kwaliteit en persoonlijk vind ik samsung beter. en verder is een iphone te duur voor dat het eigenlijk maar is en betaal je alleen voor een merk om er bij te horen

 20. Ik twijfel enorm. 28 december loopt mijn abbo af. zal ik wachten tot de samsung galaxy s8 of samsung galaxy s7 edge/ iphone 7 plus 128gb nemen.

 21. maar super goede review

 22. ik ben persoonlijk voor iphone

 23. Klopt niet. De Iphone 7 Plus heeft veel meer rekenkracht dan de Samsung S7 edge.
  https://www.youtube.com/watch?v=oxLuJy2Icog
  Kijken vanaf 15:40. Benchmark. Zeer groot verschil!

 24. de iPhone 7 is toch niet geheel waterdicht je zij bij de iPhone 7 plus review dat Apple afraden om de iPhone 7 te zwemmen want dan komt toch slijtage en dan geef Apple geen garantie meer heb ik dit goed?

 25. Geweldige Review! Ik vind persoonlijk de Samsung s7 Edge veel beter qua Design, Batterij, Goedkoper, Waterdicht, Camera, … Ik heb momenteel een J2 waar ik ook super blij mee ben, maar ik denk dat ik nu ga sparen voor een Samsung Edge (welke er dan bestaat bv de s8, s9 ofzo) Dus als je zou moeten kiezen : Samsung is Geweldig, Eigen mening. 😊

 26. ik vind alle iPhone behalve iPhone 5 en 5s heel lelijk

 27. De achtergrond kan je gewoon veranderen bij de iphone 7

 28. De iPhone camera is toch beter. Ze hebben beide een vergelijkbare sensor en presenteren ongeveer hetzelfde. De kleuren zijn juist wel accurater op de iPhone. En de iPhone heeft tevens een dubbele sensor, dus extra mooie close-ups

 29. Samsung s7 edge voor maar 577€, dan mag u mij wel eens vertellen waar? of wat de goedkoopste winkels/sites zijn?

 30. Ik heb een vraagje. Ik heb een nieuwe telefoon nodig. Zal ik overstappen naar de iPhone 7 plus, of is het slim om de samsung galaxy s8 aftewachten?

 31. android, goeie prijs/kwaliteit verhouding. appel betaal je alleen maar voor de naam.

 32. Geweldige review!

  Heb zelf de Galaxy s7 edge, en ben er blij mee
  Terwijl een vriend een iPhone 7 plus heeft en is er ook echt blij mee.

  De keuze ligt (zoals hij al zei) echt aan de software!

  Maar hoe dan ook, geweldige review!

 33. iPhone is een wannabe product. Als je het hebt hoor je erbij. terwijl andere telefoons beter zijn.

 34. Wat raden jullie mij aan? Een iPhone SE of een samsung galaxy s6?

 35. Het design van Samsung ziet er beter uit.

  De besturingssysteem van Apple is onverslaanbaar.

  Foto's schieten doe ik niet met een telefoon, ook al zou het 50 megapixels en 8k tech hebben.

 36. goeie video goed gedaan

 37. welke telefoon?
  maximaal 350 euro

 38. Er wordt in ieder geval duidelijk hoe belachelijk duur een iPhone is want ook al is het de nieuwste generatie hij is nog altijd niet echt beter dan de S7 die al 7 maanden op de markt is. Daar komt nog bij dat wanneer je de niet edge variant neemt van de Galaxy dat het verschil wel heel erg groot wordt. Voor het verschil kun je er een mooie Oneplus One 3 bij kopen. 🙂

 39. ben ik nu echt de enige die vind dat de Iphone achterloopt op desing zulke grote bezels als andere fabrikanten een groot scherm in een toestel steken hebben die alsnog smalle bezels alleen apple kan natuurlijk weer geen manier vinden om hun bezels te versmallen uiteraard zullen ze hier weer de perfecte uitleg voor hebben net als bij het weglaten van de headset poort ja anders kunnen we hem niet waterdicht houden a neen samsung kan dit toch wel zonder iets weg te halen en om dan van die belachelijk ver uitstekende camera maar te zwijgen en zoals dat zo vaak gaat met apple zullen ze binnen 5j alles aanpassen en roepen nieuwe technology ja voor ios ja Android heeft dit al jaren en dan de fanboys maar volhouden wij zijn 1st eh neen android was 1st maar ja om dat te weten moet je natuurlijk wel de moeite doen om te wisselen he ik kan met elk OS overweg elk smartphone merk maar ik moet toch toegeven dat Android een straat voorlicht op de rest en vooral technis en toekomst gericht zijn Google en Android veel interesanter dan Apple of Microsoft Windows Microsoft heeft wel nog steeds de beste pc software maar de beste browser is toch google crome en Apple ja wat hebben die eigenlijk uitgevonden ik wou zeggen het touchscreen maar ook dat is niet waar dat bestond al voor de 1ste Iphone dan dacht ik het 1ste OS maar ook dat klopt niet er bestonden er al voor ios wat ios wel als 1ste had was een app store maar ja de google play store is alsnog beter en uitgebreider wat crashen van toestellen betreft zien we ter vergelijking de Iphone sneller vastlopen en haperingen krijgen dan de doorsnee android toestellen hoewel dat niet zou mogen aangezien apple hun soft en hardware zelf optimaliseert dan toch niet goed genoeg als Androids minder snel crashen wat ook wel logisch is want die zijn veel krachtiger dan de iphones dusja dan heb je minder last van al die problemen overginds krijg je bij de iphones ook steeds meer bloadware onnodig voorgeinstalleerde applicaties dat was een vroeger iets dat apple niet had maar ondertussen doen ze vlijtig mee want ja je wil natuurlijk niet achterblijven gevolg ja Android wint nog meer terrein en Apple verliest steeds meer terrein waar Apple 2j geleden nog goed was voor een marktaandeel van 13 procent is het gedaalt naar 11 procent en Android had toen 83 procent is nu 86 procent waarom tja de mensen blijven niet telkens meer betalen voor een product dat niet snel genoeg evolueert waarom vind mn 850 euro voor een galaxy Note 7 een redelijke prijs en tussen de 900 en de 1100 voor een Iphone zwaar overdreven simpel omdat je met de note 7 zowat de krachtigste smartphone van het moment in huis haalt en met de Iphone 7 gwn een aangepaste versie van zijn voorganger want normaal verandert het desing om de 2j nu dus niet meer das spijtig het desing was het enige dat apple goed deed in zich onderscheiden maar ja vroeger betaalde je voor een high end Android en een nieuwe Iphone rond de 600 of 700 euro ondertussen iets meer maar nog cva bij android blijft het nog binnen de perken maar komaan 1000 euro voor een telefoon die dan nog niet eens de beste is van het moment even duur gaan maken als een game pc die 1000 maal krachtiger is dat vind ik niet kunnen dan geef ik toch liever 1000 euro aan een pc dan aan een Iphone en als ik dan al zoveel zou uitgeven aan een smartphone koop ik mij wel een Note 7 of een S7 edge dan krijg ik meer voor veel minder want de s7 edge kan je al voor 750 halen en is beter dan de nieuwe iphone 7 en veel goedkoper dat is de fout die apple maakt ze worden alsmaar duurder maar niet beter de concurrentie kan beteren specificaties afleveren voor minder geld!!!!

 40. komt er ook een vergelijking tussen de iphone 7 plus en samsung galaxy note 7

 41. Het moet gezegd worden, de reviewkwaliteit was ook heel goed en interessant. Een pluim voor hem!

 42. Kan je een nieuwe video maken met telefoon onder de 200 euro? want ik wil een nieuwe telefoon halen maar niet al te duur.

 43. De S7 Edge is al een paar maanden mijn doelwit. Maar ik ga in 2017 voor de S8 Edge.

 44. goeie review hoor, keep it up!

 45. Goede review! Miste alleen de 3D forse touch van de iPhone wat niet behandeld werd 😉

 46. dat van dat de iphone een betere accu heeft is absolute bullshit! heel veel reviews gezien die allemaal zeggen dat gs7 veel betere batterijduur heeft dan i7p

 47. hey ABP. wat about Lenovo met namen de lenovo P2 ? is hij echt zo goed. beter als telefoons zoals de honor 8 / OnePlus 3 /Huawei P9 lite

Leave a comment

Your email address will not be published.


*